© Copyright 2016 Woodboxes

TRANSPORTKISTEN

Transportkisten voor verschillende doelleinden

Transportkisten zijn veelal bedoeld om uw goederen in te verpakken om te kunnen verzenden. Een kist is een gesloten verpakking van hout of plaatmateriaal en biedt de optimale bescherming voor de te verzenden goederen. Bij transportkisten is er allereerst de keus of de kist voor eenmalig gebruik is of voor meermalen gebruikt dient te worden. Voor verzendingen over grotere internationale afstanden word vaak gekozen voor eenmalig gebruik, dit wegens dat het niet rendabel is om de kratten terug te laten sturen. Woodboxes produceerd kisten in alle gewenste vormen en maten, vele standaard kisten zijn voorradig of reeds klaar om in elkaar gezet te worden. Doordat er gewerkt word uit voorraad zijn we in staat om zeer snel de klant te kunnen voorzien van transportkisten. Maatwerk word in de meeste gevallen door ons opgemeten op locatie, hierdoor staan wij ook garant voor dat de goederen altijd passen in het geleverde product. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers zijn we altijd in staat om snel een passende oplossing aan te bieden omdat we weten wat onze klanten nodig zijn.

VERSTEVIGEN

Instabiele, zware, lichte of scherpe goederen die gereed zijn voor transport, elke situatie vereist een andere aanpak. In sommige gevallen vraagt het product om extra bescherming of versteviging om geen beschadiging of defecten te krijgen. Enkele mogelijkheden hiervoor zijn dat de houten kisten worden voorzien van extra’s, zoals: •Wielen; •Hang- en sluitwerk; •Aluminium hoekprofielen; •Bescherming- en opvulmiddelen; •Zekeringsmiddelen; •Vochtwerend materiaal; •Schokwerend materiaal;

VEILIG UW SPULLEN VERZENDEN

Schade kan altijd ontstaan tijdens transport, sommige goederen gaan de hele wereld over voordat ze hun eindbestemming hebben bereikt en zijn dan meermalen overgepakt van vrachtwagen naar boot en andersom. Om zo veel mogelijk te voorkomen dat er schade ontstaat aan de te verzenden goederen zijn er maatregelen die getroffen kunnen worden om de vervoerders er attent op te maken dat het om kostbare, breekbare, etc. goederen gaat. Woodboxes merkt door de jaren heen dat er steeds meer vraagt komt naar transportkisten met shockwatch. hiermee kan bij breuk van de shockwatch aangetoond worden dat er niet met zorgvuldigheid omgegaan is met de goederen.