© Copyright 2016 Woodboxes

TRANSPORTKRATTEN

Transportkratten worden veelal gemaakt om kosten en gewicht te besparen en is met name zeer geschikt voor luchtvracht. Het gebruik van kratten voor zeestransport is ook mogelijk, dit is sterk afhankelijk van de te verzenden producten. al onze kratten kunnen worden geleverd volgens de daarvoor internationaal geldende eisen (ISPM-15).

BOLLENKRATTEN

Bij het vervaardigen van bollenkratten word er altijd rekening gehouden met het kunnen ventileren van de inhoud. het is van belang om de kratten stapelbaar te maken zodat er met zo weinig mogelijk vierkante meters een grote hoeveelheid opgeslagen kan worden wat klaar staat voor transport. ons advies aan de klant is dan ook altijd om een pallet als basis te nemen wegens de stevigheid en deze zijn vierzijdig op te pakken met vorklepels.

MAATWERK KRATTEN

Kratten speciaal op maat en naar wens van de klant om zo compact en voordelig mogelijk te kunnen verzenden met bescherming aan de binnenzijde middels folie of karton om een product te kunnen verzenden met een relatief laag verpakkingsgewicht. Door het krat in te binden middels band krijgt het geheel een enorme sterkte en is het zeer geschikt voor vracht- en containertransport De kratten in deze vorm kunnen in grote lengtes geproduceerd worden doordat de constructie hiervan simpel maar zeer stevig is.

PREFAB KRATTEN

In elk gewenste maat te leveren kratten die door de klant zelf in elkaar gezet kunnen worden om bij grotere benodigde hoeveelheden ruimte te besparen op de werkvloer en zo altijd te beschikken over de benodigde verpakking om snel te kunnen verzenden. Voor diverse opdrachtgevers is dit de ideale manier om te kunnen voldoen aan hun snelle service en verzending voor hun afnemers, door tijdig te kunnen bestellen in grotere hoeveelheden kan hierdoor voordeliger geproduceerd worden